Financiering

Ook op het gebied van financiering kunnen wij u van dienst zijn. Jonkheer Auto’s doet zaken met diverse gerenommeerde financieringsmaatschappijen. Deze maatschappijen staan garant voor een betrouwbaar en eerlijk advies. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

krediet plan

De voordelen met Auto Krediet Plan!

U bent direct economisch eigenaar en betaalt niet voor een auto welke nooit uw eigendom wordt als bij operational lease. Binnen 24 uur rijden, voor de deur bezorgd, alles is mogelijk. U bepaalt zelf de looptijd. 

Omdat Financial Lease flexibel is zorgt het ervoor dat u als zelfstandige gemakkelijk kunt beschikken over een auto welke nodig is. Met een voordelige Financial Lease constructie kost het u relatief weinig liquiditeit en profiteert u van veel fiscale voordelen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Wilt u een auto bij ons kopen maar heeft u niet voldoende spaargeld om de auto aan te schaffen? Of misschien heeft u voldoende spaargeld maar vindt u het prettiger om dit achter de hand te houden. Dat is begrijpelijk. Meer dan een derde van de Nederlanders heeft een financiering afgesloten om hun droomauto aan te kunnen schaffen.

Jonkheer Auto’s werkt samen met De Autofinancier, 20 jaar specialist in het particulier en zakelijk financieren van auto’s. Door de samenwerking met meerdere banken kunnen zij u het beste voorstel aanbieden.culiere berekening

Persoonlijke lening

Persoonlijke lening is een privé lening voor particulieren. Er wordt als eerst gekeken naar uw persoonlijke situatie, omdat een financiering altijd maatwerk is. Extra’s zoals onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting zijn niet inbegrepen. U wordt bij deze vorm van financieren direct eigenaar van de auto. De looptijd varieert van 12 tot 120 maanden. U weet bij deze vorm precies waar u aan toe bent, omdat u maandelijks een vast bedrag betaalt. In de meeste gevallen is het mogelijk om boetevrij af te lossen.

Financial Lease

Financial lease is een zakelijke vorm van financieren. Wanneer u officieel bent ingeschreven bij Kamer van Koophandel komt u in aanmerking voor Financial Lease. Extra’s zoals onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting zijn niet inbegrepen. U wordt bij deze vorm direct economisch eigenaar, maar de bank blijft juridisch eigenaar gedurende de leasetermijn. Zodra de laatste termijn is voldaan, is de auto direct eigendom van u. De looptijd varieert van 12 tot 72 maanden.

Voordelen Financial Lease:

  • U behoudt uw liquiditeit om te kunnen investeren.

  • U mag de totale rente van uw winst aftrekken waardoor u minder belasting betaalt.

  • In veel gevallen geen jaarcijfers nodig.

  • U kunt de btw terugvorderen over de aanschafprijs.

  • U bent direct economisch eigenaar.

  • Er is geen kilometerbeperking.

  • Inruil, aanbetaling en slottermijn is mogelijk.

  • Startende ondernemer? Geen probleem!

  • Alleen uw KVK-nummer en een kopie van uw rijbewijs en bankpas zijn nodig om een aanvraag in te kunnen dienen.

Hieronder vindt u onze occasions op basis van Financial Lease prijzen.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 9.30 uur tot 18.00 uur zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur


Routebeschrijving

Diensten

Onderhoud
Financiering
Occasions
Contact


Lees verder

Inkoop

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de beste prijs voor uw auto te geven. Vul het formulier in met uw autogegevens en u krijgt van ons snel een bericht.


Lees verder